Hírek

Ügyfélforgalom szünetel

A kijevi magyar nagykövetségen ideiglenesen szünetel az ügyfélforgalom. A magyar állampolgárok halaszthatatlan ügyekben továbbra is fordulhatnak a nagykövetség konzuli osztályához telefonon vagy e-mailen előzetesen egyeztetett időpontban.
Tovább

„Students at Risk” pályázat

A Tempus Közalapítvány az ukrán állampolgárok számára megnyitotta a DreamApply felületen a „Students at Risk” alprogramban való részvételre vonatkozó pályázatot, a 2023/24-es tanév tavaszi félévére.
Tovább

A Kijevi Magyar Nagykövetség belső ukrajnaiak pihenését szervezte meg Kárpátalján

A Kijevi Magyar Nagykövetség 2023 júliusában első alkalommal szervezett kijevi édesanyák és kiskorú gyermekeik részére rekreációs időtöltést Kárpátalján, a makkosjánosi Helikon Hotelben. A programban kilenc édesanya és 11 (3-7 év közötti) gyermek vett részt. Olyan családok pihenhettek, melyek férfi tagja az ukrán hadseregben teljesít szolgálatot, illetve eltűntnek nyilvánították vagy elesett a harcokban. Az alkalom a magyar Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint a nagykövetség támogatásával valósult meg, a szervezésben Anna Szkorohod parlamenti képviselő nyújtott segítséget.
Tovább

Május 1-i ünnepnap

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy Magyarország Kijevi Nagykövetsége és Főkonzulátusa 2023. május 1-én zárva tart. Munkatársaink ügyeleti rendben dolgoznak.
Tovább

Húsvéti nyitvatartás 2023

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Magyarország Kijevi Nagykövetsége és Főkonzulátusa 2023. április 7-én, pénteken és 2023. április 10-én, hétfőn a húsvéti ünnepekre való tekintettel zárva tart. Munkatársaink ügyeleti rendben dolgoznak.
Tovább