Hírek

Május 1-i ünnepnap

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy Magyarország Kijevi Nagykövetsége és Főkonzulátusa 2023. május 1-én zárva tart. Munkatársaink ügyeleti rendben dolgoznak.
Tovább

Húsvéti nyitvatartás 2023

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Magyarország Kijevi Nagykövetsége és Főkonzulátusa 2023. április 7-én, pénteken és 2023. április 10-én, hétfőn a húsvéti ünnepekre való tekintettel zárva tart. Munkatársaink ügyeleti rendben dolgoznak.
Tovább

Ügyfélforgalom szüneteltetése

A kijevi magyar nagykövetségen technikai okokból ideiglenesen szünetel az ügyfélforgalom. Magyar állampolgárok halaszthatatlan ügyekben továbbra is fordulhatnak a nagykövetség konzuli osztályához. Javasoljuk, hogy az ügyfelek az ungvári főkonzulátussal vegyék fel a kapcsolatot a mission.ung[at]mfa.gov.hu e-mail címen.
Tovább

Visszaköltözés Kijevbe

Magyarország kijevi nagykövetsége 2022. május 1-e óta ismét a székhelyén, Ukrajna fővárosában működik. A jelenlegi körülményekre tekintettel a nagykövetség a konzuli feladatait csak részlegesen látja el.
Tovább

Utazási tanácsok

Az Ukrajna és Oroszország között az utóbbi napokban kialakult feszültségre tekintettel kérjük, hogy utazásuk szükségességét fontolják meg és lehetőség szerint halasszák későbbre. Ismét felhívjuk az állampolgárok figyelmét, hogy ha mégis az utazás mellett döntenek, vagy a térségben tartózkodnak, kérjük regisztráljanak konzuli védelemre.
Tovább