Hírek

Magyarország piros kategóriába került

Október 31-i hatállyal Magyarországot a piros fertőzöttségi szintű kategóriába sorolták az Ukrajnába belépni szándékozó személyek számára.
Tovább

Belépési feltételek Ukrajnába

A Magyarországról Ukrajnába belépő személyt 2020. szeptember 25-től 14 napos karanténra kötelezik, és az érintettnek 24 órán belül PCR tesztet kell végeztetnie. Minden belépőnek a mobil telefonjára le kell töltenie a „maradj otthon” karanténkövető alkalmazást. A karanténból az érintett – amennyiben nem mutatja megbetegedés jeleit - negatív teszt eredménnyel szabadulhat. (A teszt költségét az érintettnek kell viselnie.) (https://phc.org.ua/news/algoritm-pripinennya-samoizolyacii-dlya-osib-scho-peretnuli-derzhavniy-kordon) Negatív eredmény esetén a laboratórium értesíti a központot, és az érintett személy üzenetet kap a telepített alkalmazáson keresztül, hogy a továbbiakban mentesül a karantén előírások betartása alól.
Tovább

Нові правила перетину кордону з України в напрямі Угорщини

Внаслідок обмежень, введених у зв’язку із пандемією захворювання COVID-19, правила перетину кордону з України в напрямку Угорщини з 13 травня 2020 р. наступні:
Tovább

Konzuli nyitvatartás május 12-től!

2020. május 12-től a nagykövetség konzuli osztálya kizárólag előjegyzés alapján fogadja az ügyfeleket.
Tovább

Utazási tájékoztató!!

A TRANZITÁLÁS Magyarország területén csak a kijelölt útvonalon és csak a következő idő-intervallumban lehetséges: 10:00 óra és 22:00 óra között !!! (a korábban megadott időpontok törlésre kerültek!)
Tovább